TEMP

Malé pokrmy a polévky

Malé pokrmy

100g Marinované plátky hovězího rostbífu s francouzskou chlebovou bagetkou, rukolovým salátkem a pikantním dipem  1,3,10 155,-
250g Plátky marinované červené řepy s grilovaným kozím sýrem, bazalkovým pestem, piniemi a polníčkem  1,3 145,-
250g Marinovaný losos podávaný s avokádem a salátkem na olpečeném dýňovém chlebu, koprový dip s medem  7,8 175,-

Polévky

  Tomatová s bazalkou a parmazánem  1,7 55,-
  Slepičí vývar s masem, zeleninou a nudlemi  1,9,3 55,-

Seznam alergenů najdete zde

Salátové speciality

400g Salát s kuřetem – míchaná zelenina s ledovým salátem a grilovanými kuřecími kousky, krémový dresink  3,7 185,-
400g Středně propečené steak z tuňáka servírovaný na zeleninovém salátu s bylinkovým vinaigrette, vejcem a rozpečenou chlebovou bagetkou  1,3,4,7 245,-
400g Zeleninový salát s grilovaným kyperským sýrem halloumi, krémový dresink s bazalkovým pestem 3,7,8 195,-

Malé saláty

200g Přílohový salát – rajčata, paprika, okurka, listové saláty, dresink z kysané smetany  3,7 75,-
200g Ledový salát s olivami, balkánským sýrem a bazalkovým pestem  7,8 80,-

Seznam alergenů najdete zde

Bezmasé pokrmy

 

400g Grilovaný kozí sýr podávaný na pšeničném bulgurovém rizotu se zeleninou a pestem ze sušených rajčat, čekanka 1,7,5,8 185,-
170g Nudličky tofu v pikantní omáčce z thajského kari s kokosovým mlékem, basmati rýže  6,8,1 165,-
400g Risotto s liškami, čerstvým špenátem a bílýám vínem, parmazán 7,8 155,-
       

Seznam alergenů najdete zde

Česká kuchyně

 

 

150g Hovězí guláš podávaný s domácím špekovým knedlíkem a krájenou cibulí  1,3,7 190,-
450g Vepřová žebírka pečená v pikantní marinádě s barbecue omáčkou, křenem a rozpečeným chlebem  1,7,10 210,-

Seznam alergenů najdete zde

Speciality

 

350g Čerstvý pstruh ze Šumavy podávaný s brambůrkami grenaille restovanými se zeleným chřestem  3,1,12 265,-
450g Tortilla plněná kuřecím masem, rajčaty, červenou cibulí a kukuřicí, zapečená s čedarem, servírovaná s guacamole a zeleninovým salátkem 1,7,3,9,10 175,-
200g Kuřecí prso s kůží marinované v medu a zázvoru, šťouchané brambory s mladou karotkou na másle   195,-
200g Grilované medailonky z vepřové panenky, bramborové gnocchi s tyrolskou šunkou, špenátem a cherry rajčátky  1  210,-
450g Domácí cheeseburger s opečenou slaninou, smaženými cibulovými kroužky, salátkem coleslaw a steakovými hranolky 1,3,7,10  230,-
 150g Filírovaný hovězí flank steak podávaný s rýžovými nudlemi, restovaným mangoldem a pikantním dipem    255,-
 200g Hovězí chuck tender pečený na červeném víně s tymiánem a kořenovou zeleninou, bramborová placka s jarní cibulkou    195,-
 400g  Špagety se sušenou tyrolskou šunkou ve smetanové omáčce s parmazánem    175,-

Seznam alergenů najdete zde

Přílohy k pokrmům

200g Opečené brambory grenaille   40,-
200g Bramborová placka s jarní cibulkou  7 40,-
200g Hranolky   40,-
200g Domácí špekové knedlíky  1,3,7 40,-
170g Jasmínová rýže   40,-
150g Opečená bylinková polenta  7 40,-
180g Grilovaná zelenina – lilek, paprika, cuketa, cibule   70,-
80g Koktejlová omáčka, česneková, bbq  3,7,10 25,-
80g Omáčka z kysané smetany s pažitkou  3,7,10 25,-
80g Tatarská omáčka  3,10 25,-
1ks Česneková bageta  1,3,7 35,-

Seznam alergenů najdete zde

Dezerty a Dětská jídla

Dezerty

  Palačinka s čokoládovým arašídovým krémem, zakysanou smetanou a višňovou omáčkou  1,3,5,7 85,-
  Ananasové ravioli plněné vanilkovým mascarpone, malinový sorbet, smetanový karamel  7 85,-
  Čokoládový cheesecake s borůvkovým coulis a medovými ořechy  1,3,8,7 85,-
   Zmrzliny a sorbety podle nabídky / tři kopečky  7 65,-

Dětská jídla

80g Přírodní kuřecí prsíčka s hranolkami a kečupem   60,-
80g Domácí rybí prsty s bramborovou kaší   60,-
200g Spaghetti Carbonara se smetanou, sušenou šunkou a parmazánem   60,-

Seznam alergenů najdete zde

Specielní nabídka

 

400g Grilovaná krkovice s kostí v pepřovém koření, míchaný zeleninový salát, chipotle majonéza, tortillové chipsy  1,3,7 255,-
 200g Pečené kuřecí stehno plněné žemlovou nádivkou se smetanou a tymiánem, šťouchaný brambor, omáčka s portským vínem a žampiony 4,5,7  180,-
 200g Grilované kuřecí prso s kůží s hráškovým pyré, jarní zeleninou a pažitkovou omáčkou  1,3,7  195,-
 350g Zelený chřest v pražské šunce, zapečený sýrem na míchném zeleninovém salátku s bylinkovým dresinkem, rozpečená bagetka  1,3  175,-
 350g Linguine se sušenými rajčaty, bazalkovým pestem a rukolou, sypané parmazánem  1,3  165,-
 0,15l Frankovka 2016 – Blanc de noir – víno bílé polosuché, ZD Němčičky  12  75,-

Seznam alergenů najdete zde