TEMP

Malé pokrmy a polévky

Malé pokrmy

100g Marinované plátky hovězího rostbífu s francouzskou chlebovou bagetkou, rukolovým salátkem a pikantním dipem  1,3,10 155,-
250g Plátky marinované červené řepy s grilovaným kozím sýrem, bazalkovým pestem, piniemi a polníčkem  1,3 145,-
250g Marinovaný losos podávaný s avokádem a rukolou na opečeném dýňovém chlebu, koprový dip s medem  1,3,4,7 175,-

Polévky

  Tomatová s bazalkou a parmazánem  1,7 55,-
  Slepičí vývar s masem, zeleninou a nudlemi  1,3,9 55,-

Seznam alergenů najdete zde

Salátové speciality

400g Salát s kuřetem – míchaná zelenina s ledovým salátem a grilovanými kousky kuřecích prsou, krémový dresink  3,7 185,-
400g Chobotnice s česnekem a bylinkami, zaleninový salát s krémovým dresinkem, rozpečená bagetka  1,3,7,14 235,-
400g Zeleninový salát s grilovaným kyperským sýrem halloumi, krémový dresink s bazalkovým pestem 3,7,8 195,-

Malé saláty

200g Přílohový salát – rajčata, paprika, okurka, listové saláty, dresink z kysané smetany  7 80,-
200g Ledový salát s olivami, balkánským sýrem a bazalkovým pestem  7,8 80,-

Seznam alergenů najdete zde

Bezmasé pokrmy

 

400g Grilovaný kozí sýr podávaný na pšeničném bulgurovém rizotu se zeleninou a pestem ze sušených rajčat, čekanka 1,7,5,8 185,-
170g Nudličky tofu v pikantní omáčce z thajského kari s kokosovým mlékem, basmati rýže  6,8,1 165,-
400g Houbové risotto s lanýžovým olejem, rukolou a parmazánem 7 175,-
350g Pohanková palačinka plněná dýňovým ragú, špenátem a zakysanou smetanou, zleninový salát 1,3,7 175,-

Seznam alergenů najdete zde

Česká kuchyně

 

 

 

150g Hovězí guláš podávaný s domácím špekovým knedlíkem a červenou cibulí  1,3,7 190,-
450g Vepřová žebírka pečená v pikantní marinádě s barbecue omáčkou, křenem a rozpečeným chlebem  1,3,7,10 210,-
150g Pečené kuřecí stehno balené do slaniny, žemlová nádivka smetanou a tymiánem, šťouchané brambory s jarní cibulkou, omáčka z portského vína 1,3,7,12 180,-

Seznam alergenů najdete zde

Speciality

 

350g Čerstvý pstruh ze Šumavy podávaný s brambůrkami grenaille restovanými s jarní cibulkou a bylinkami  4 265,-
450g Tortilla plněná kuřecím masem, rajčaty, červenou cibulí a kukuřicí, zapečená s čedarem, servírovaná s guacamole a zeleninovým salátkem 1,3,7 175,-
200g Grilované kuřecí prso s kůží marinované v medu a zázvoru, mladou karotkou na másle, šťouchané brambory s jarní cibulkou 1,7 195,-
200g Grilované medailonky z vepřové panenky, bramborové gnocchi s tyrolskou šunkou, špenátem a cherry rajčátky  1,3  210,-
450g Domácí cheeseburger s opečenou slaninou, smaženými cibulovými kroužky, salátkem coleslaw a steakovými hranolky 1,3,7  230,-
 150g Filírovaný hovězí flank steak podávaný s pepřovou omáčkou a bramborami grenaille 1,7  285,-
 200g Hovězí chuck tender pečený na červeném víně s tymiánem a kořenovou zeleninou, bramborová placka s jarní cibulkou 1,3,9,12

Seznam alergenů najdete zde

Přílohy k pokrmům

200g Opečené brambory grenaille   40,-
200g Bramborová placka s jarní cibulkou  7 40,-
200g Hranolky   40,-
200g Domácí špekové knedlíky  1,3,7 40,-
170g Jasmínová rýže   40,-
150g Opečená bylinková polenta  7 40,-
180g Grilovaná zelenina – lilek, paprika, cuketa, cibule   70,-
80g Koktejlová omáčka, česneková, bbq  3,7,10 25,-
80g Omáčka z kysané smetany s pažitkou  3,7,10 25,-
80g Tatarská omáčka  3,10 25,-
1ks Česneková bageta  1,3,7 35,-

Seznam alergenů najdete zde

Dezerty a Dětská jídla

Dezerty

  Palačinka s čokoládovým arašídovým krémem, zakysanou smetanou a višňovou omáčkou  1,3,5,7 90,-
  Ananasové ravioli plněné vanilkovým mascarpone, malinový sorbet, smetanový karamel  7 85,-
  Čokoládový cheesecake s borůvkovým coulis a medovými ořechy  1,3,8,7 90,-
   Zmrzliny a sorbety podle nabídky / tři kopečky  7 65,-

Dětská jídla

80g Přírodní kuřecí prsíčka s hranolkami a kečupem   80,-
80g Domácí rybí prsty se šťouchaným bramborem s jarní cibulkou 1,3,4,7 80,-
200g Linguine s rajčatovou omáčkou, tyrolskou šunkou a parmazánem 1,7 80,-

Seznam alergenů najdete zde

Speciální nabídka

 

 

 

170g Dančí hřbet v úpravě sous-vide, topinaburové pyré s rozmarýnem, mladé lišky restované s brusinkami, demi-glace 7  310,-
 350g Vepřový t-bone steak marinovaný v pepřovém koření, míchaný zeleninový salát, chipotle majonéza, tortillové chipsy 1,3,7  265,-
 180g Jelení ragú s brusinkami, špekové knedlíky, pošírovaná hruška v červeném víně 1,3,7,12  235,-
 350g Těstoviny linguine s chorizem, olivami a jarní cibulkou v omáčce z drcených rajčat sypané parmazánem  1,7 180,-
  Jablečný štrůdl s vanilkovým krémem a šlehačkou  1,3,7  80,-
 0,15l Tramín červený – Vinařství Kubík, Velké Bílovice  12  60,-
 0,15l Gard Rouge – Rocca Maura, Francie  12  65,-

Seznam alergenů najdete zde